Űzzük el a telet együtt a Xantus János Állatkertben február 25-én! A cél: legyünk minél hangosabbak, legyünk minél színesebbek ezen a szombat délutánon!

 
Ezen a napon állandó programjaink mellett kreatív foglalkozásokkal, állatsimogatóval, látványetetésekkel és zooshow-al, valamint természetesen jelmezes felvonulással várjuk minden kicsi és nagy farsangozni vágyó látogatónkat!
 
  • A farsangi programmal 13:45-kor várunk mindenkit a tigriskifutónál.
  • 14:00-tól a csarnokban megnyitjuk a hangszerkészítő kreatív műhelyünket. Természetes és újrahasznosítható anyagokból elkészítjük és kidíszítjük a saját forgódobunkat, kazut és shakert, hogy aztán minél hangosabban ijeszthessük el a tél maradékát.
  • 15:00-kor a csarnokos zooshow-n kiderül, egy hajó kikötésekor milyen állat hagyja el először a fedélzetet, hogy mire való a vadászgörény, hogy kicsoda Szotyi és ki az állatkert latinos primadonnája.
  • A zooshow után állatsimogató és további állatbemutató lesz terítéken. A Csarnok élővilágának egzotikus példányait gondozóik segítségével testközelből is meg lehet ismerni, akár simogatnia is.
  • Az állatos bemutatók megkoronázásaként pedig bemutatkozik Edvárd, a szalagos varánusz.
  • 16:30-kor pedig kezdődhet maga a jelmezes felvonulás. Átöltözési lehetőséget, akinek szüksége van rá, biztosítunk az egyik szülinapos teremben. Mutatkozzon meg az összes hercegnő, Jedi lovag, állatbőrbe bújt emberek, emberbőrbe bújt állatok, bújjon jelmezbe kicsi és nagy is!
  • A felvonulás után pedig a nap fénypontjaként használjuk, amiket készítettünk.
 
Rázzuk a dobjainkat, a shakereket, csapjunk minél nagyobb zajt, hogy megérkezhessen a tavasz!
 
Ünnepeljétek velünk a tél és a farsangi időszak végét a Győri Állatkerttel!
 
Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a kézműves műhely készletei végesek, a hangszerkészítésnél érkezési sorrend lesz. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa