„Zoo Time” Állatbemutató a Xantus János Állatkertben

Fantasztikus produkcióval, különleges állatbemutatóval kápráztatja el látogatóit a főszezonban az állatkert.

Főszezonban /tavasztól őszig/ minden nap, szeptember 1-től hétvégén és ünnepnapokon.

Aki megváltotta belépőjegyét, bátran keresse „Arénánkat” a csimpánzkifutó mellett, ahol testközelből is találkozhatnak állatkertünk lakóival. Hazai és egzotikus fajok is bemutatkoznak egy látványos show keretében.

A kíváncsi látogatót már az Aréna bejáratánál pálmafák és szafari hangulat fogadja. Belépve, a tágas, emelt padsorok nyújtanak kényelmes rálátást a műsor minden elemére. A zene elindul, fokozódik az izgalom, amikor trénereink a színre lépnek. A bemutatóval szeretnénk megismertetni Önökkel az állatkert lakóit, mert mindegyikük külön egyéniség, mint például Lola a rózsás kakadu akiket tollas majomnak is neveznek, mivel mókás, kíváncsi madarak. Nagyon ragaszkodó és intelligens, nem csak egy emberhez kötődik, hanem az egész családhoz – számára ez jelenti a csapatát. Láthatják még a három színpompás ara papagájunkat Zarát, Riót és Dumást is. Lesz itt szamárfül és „malackodás” vad és házi formában is!

Sztárjaink közül említünk még néhányat: Petra a dromedár, Hassan és Jamilla a két kis kétpúpú teve, Halimsah és Mirjam a két láma csikó. Bemutatkozik az egyik legnagyobb és legkisebb hüllő „óriás” a tigrispiton és a királypiton. Megfigyelhetik Zeusz a harris héja gyors röptét.

A két trénerünk bemutatója, látványos és vidám kikapcsolódást biztosít az egész családnak. Majd a show után minden kedves nézőnknek lehetősége van a felmerülő kérdések feltevésére. Megtudhatják, miért köp a láma, mennyit alszik a tehén; ki a levegő farkasa vagy a sivatag hajója. De minden részletet azért nem árulunk el, jöjjenek, és csodálják meg a saját szemükkel!

Show Time! Nálunk mindenre fény derül!