Tisztelt Szülők!

Kedves Gyerekek!

 

Örömmel fogadjuk az érdeklődésüket, az alábbiakban olvashatják a 2018. évi Zoo Tábor előzetes leírását. A tavalyi évhez hasonlóan, nem orvosi, hanem szülői igazolással kezdheti meg a tábort minden gyermek.

Táborunkról:

 

A nyár folyamán 9 héten keresztül várja a zootábor a 7 és 14 év közötti gyerekeket. ( Tábori részvétel feltétele az általános iskola első osztályának elvégzése). Napközis táborunk nagyon jó lehetőség minden gyerkőcnek, hiszen nemcsak a programok változatossága, hanem a számtalan új ismeret megszerzése biztosítja a szabadidő hasznos eltöltését számukra. A nap legnagyobb részét a gyerekek az állatok körüli takarítással, etetéssel, gondoskodással töltik, de nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra is. A programunk fontos elemei az ismeretterjesztő előadások, játékos vetélkedők.

A tábor tartalma:

 • Napi gyermek belépők az állatkertbe 
 • Füles Bástya belépő
 • 3 étkezés /kétfogásos ebéddel/
 • Városnézés - kalandozás /kisvonat v. hajó használata/
 • Kézműves foglalkozások
 • Ismeretterjesztő előadások
 • személyes találkozások az állatokkal és beszélgetés a gondozókkal
 • kifutók, állatkerti élet megismerése 

Jelentkezési feltételek:

A táborra jelentkezni csak személyesen lehet, a megadott jelentkezési időponttól kezdve, a kitöltött jelentkezési lappal, és minimum a tábori díj első részletével. Felhívjuk figyelmüket, hogy a személyes jelentkezés időigényes és sorban állással jár, ezért a kellemetlenségéért elnézést kérünk, de csak ezzel tudjuk megelőzni, hogy a feleslegesen lefoglalt, és későbbiekben fel nem használt helyek, a tényleges jelentkezőket kiszorítsák. Részletfizetés esetén a tábor megkezdése előtt 2 héttel a második részlet befizetése kötelező.

A táborba csak azok a gyerekek jelentkezhetnek, akik legalább az általános iskola első osztályát eredményesen elvégezték. A jelentkezéskor a gyermek minden fennálló betegségét, gyógyszerérzékenységét, fogyatékosságát, illetve viselkedési és egyéb egészségügyi (fizikai és mentális) problémáját a szervezők tudtára kell hozni és a nyilatkozaton feltüntetni. Amennyiben a szervezők számára egyértelművé válik bármelyik fenti feltétel eltitkolása, a szülőt értesítjük, akinek a gyermeket a táborból el kell vinnie. A gyermek a tábor további napjain sem vehet részt. Ebben az esetben a táborra a gyermek után befizetett összeg felét tudjuk visszafizetni!

Speciális igényekkel rendelkező gyerekek esetében, amennyiben a szülő idejében jelzi felénk /a befizetés előtt/, személyes konzultáció után lehetőség van speciális csoport indításra. Ezzel kapcsolatban, keresse zoopedagógusunkat a következő telefonszámon: 20/969-7223 A Szülő tudomásul veszi, hogy az állatkert a gyermek(ek) által a táborba hozott eszközökért, értékekért nem vállal felelősséget (pl. pénztárca, mobiltelefon, fényképezőgép, zenelejátszó, stb.) Ezeknek a feltételeknek az elfogadását a szülőknek a tábor befizetésekor a helyszínen aláírásukkal kell igazolni.

Lemondási feltételek:

Amennyiben a gyermek a tábor kezdete előtt megbetegszik, szülői nyilatkozat és az eredeti számla ellenében a táborra befizetett összeget visszatérítjük.

Az állatkert a vakáció ideje alatt is szeretettel vár minden gyermeket!

 

2018. év turnusok:

 • 1. hét: június 18 - június 22. 
 • 2. hét: június 25 – június 29.
 • 3. hét: július  2 - július 6.
 • 4. hét: július 9 - július 13.
 • 5. hét: július 16 - július 20.
 • 6. hét: július 23 - július 27.
 • 7. hét: július 30 - augusztus 3.
 • 8. hét: augusztus 6 - augusztus 10.
 • 9. hét: augusztus 13 - augusztus 17.

 

Táborra való jelentkezés első időpontja: 2018. május 9. /szerda/ reggel - 7.00-től 16.00 óráig,

az állatkert irodájában (hátul az Ipar-csatornánál, zsiráfos ajtó).

 

Tábor díja: 40.000 Ft - első részlet: 20.000 Ft

Fizetés: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya /szabadidő alszámla/

 

Az igényelt tábori póló kifizetése is az előleg befizetésekor történik. Ára: 2.000 Ft

A második részlet befizetésének határideje: a tábor előtt 2 héttel.

Kérjük, a számlákat őrizzék meg, mivel a második részlet befizetéséhez is szükséges, és a tábor elején ezzel vehetik át a pólót! UTÓRENDELÉS és UTÓLAGOS MÉRETVÁLTOZTATÁS, NEM LEHETSÉGES.

A pólók nemcsak a gyermekek örömét szolgálják, hanem munkaruhaként, megkülönböztető jelzésként is szolgálnak az állatkert területén. Erről ismerik fel az állatkert dolgozói a Zoo-táboros gyermekeinket. A vásárlás nem kötelező, az előző évek pólóit is használhatják, vagy egy saját kezűleg ZOO-felirattal ellátott pólót is viselhetnek.

A táborra jelentkezni csak személyesen lehet, a megadott jelentkezési időponttól kezdve, a kitöltött jelentkezési lappal, és minimum a tábori díj első részletével. Felhívjuk figyelmüket, hogy a személyes jelentkezés időigényes és sorban állással jár, ezért a kellemetlenségéért elnézést kérünk, de csak ezzel tudjuk megelőzni, hogy a feleslegesen lefoglalt, és későbbiekben fel nem használt helyek, a tényleges jelentkezőket kiszorítsák.

 

A turnushetek ideje alatt is folyamatosan lehet jelentkezni, amíg szabad helyünk van.

 

Az idei jelentkezési lapot és nyilatkozatot, április végén tölthetik le!

Letölthető anyagok:

 

2018. Tábor jelentkezési lap

 2018. Szülői nyilatkozat

 

Nézze meg a korábbi Zootárborokról készült képeinket is: http://www.zoogyor.com/index.php/hu/rendezvenyek-galeria