Ez is eljött!

Kedves Látogatóink!

Mi már nagyon vártuk/várjuk a szezonkezdést. Az állatkert minden évben újít, fejlődik, ez nektek, a látogatóknak köszönhető. A 2024-es évben visszatérnek kedvenc zooshow-s állataink: Kimchi, Barnabás és  Csilla, Szotyi és Maci pedig megmutatják, mi mindent tanultak a télen. A téli csarnokos bemutató március 15-től ismét kiköltözik az arénába, és szezonzárásig ott is marad. Legyetek az elsők, akik szemtanúi lehetnek a 2024-es idény frissített repertoárjának, találkozzatok régi kedvenceitekkel és ismerjetek meg újakat is!

Fedezzetek fel új világokat és csodáljátok meg a földi élővilág legszebb képviselőit!

Csatlakozzatok az izgalmas látványetetésekhez és állattréningekhez, ahol közelebbről is megismerhetitek a különleges állatokat és személyesen a gondozóknak tehetitek fel kérdéseiteket! A szezonnyitó családi hétvégén természetesen bővített látványetetési programmal készülünk, sőt, a szezonban ismét délutánonként is hozzuk az elmaradhatatlan elefánt tréninget és pingvin sétát, így, aki lemaradt a délelőttiről, az se csüggedjen!

Megújult a Tapizoo! Tapogatózzatok a Csarnok Játszóházban! Látogassátok meg az állati maradványok kiállítását a Csarnokban és szerezzetek megismételhetetlen élményeket! A Csarnokban játszva tanunlhattok az emberről és a világról, ami körülveszi. A játéktéren az ugrálóvárak szolgálják a kisebbek szórakoztatását, az emeleten pedig továbbra is lehetség van szeretett csarnokos állataink kézbe vételére. Találkozz Charleyval, Buksival, Matildával és a többiekkel!

Csatlakozzatok hozzánk március 15-16-17-én, és töltődjetek fel velünk a nyárra ezzel a kihagyhatatlan hétvégével! Várunk titeket szeretettel!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa