Indul a győri zootábor!

A tábor, ami a nyár után is folytatódik

Nagy örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy állatkertünk idén is megrendezi szokásos, sóvárgott zootáborát.

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A táborozó gyerekek napi három étkezést kapnak olyan menüvel, amit a korábbi táboros tapasztalatokra építve külön az ő ízlésükhöz szabtunk. Egész héten át teljeskörű biztosítással tartózkodhatnak az állatkert területén, szinte, mintha otthon lennének. Olyan területekre merészkedhetnek, ahol a hétköznapokon csak az állatkert munkatársai tartózkodhatnak. Idén először extra állatkerti programmal is készülünk. A játszós napon a táborosok kívánsága teljesül: tapasztalt nevelőik felügyelete alatt egész napra az övék a Csarnok Játszóház összes ugrálóvára és az ott élő állatok. A hét végére egy kivételes, összetartó csapat kovácsolódik majd össze, tagjaiból pedig, ki tudja, valamikor valahol talán állatkerti munkatárs is válik.

A tábor turnusai tíz héten keresztül egész nyáron zajlanak, a tábor ára 55.000 ft / fő / hét. A gyerekek, mint mindig, idén is állatkerti bérletet kapnak a tábor végén ajándékba, amely egy éven keresztül érvényes, így a nyár végével, mondhatnánk, számukra nem ér véget a tábor. Hiszen ezzel a bérlettel egész évben ingyen, korlátlanul látogathatják az állatkertet. A folyamatosan érvényes biztosítás mellett pedig a biztonság is garantált.

 

            

Mikor kezdődik a jelentkezés? - 2023. 04. 24. reggel 6:00

A jelentkezés az állatkerti honlapon keresztül online történik. A megadott linkre kattintva az oldal elirányítja a jelentkezőt a zootábor nyitóoldalára, ahol először röviden megismerhetjük a jelentkezés mikéntjét. Kérjük, olvassa el mindenki pontosan a nyitóoldalt!

 

Készüljünk fel előre!

 

Jelentkezés

A jelentkezésre 30 perc áll rendelkezésre. A foglalás a fizetéssel válik érvényessé. Tehát, amennyiben 30 perc leteltével nem sikerül fizetnünk, a foglalás érvényét veszíti, a helyeket elveszítjük, és a folyamatot kezdhetjük elölről.

Mielőtt elindulna a jelentkezés, nagyon fontos, hogy a gördülékeny ügyintézés és a minél gyorsabb jelentkezés érdekében minden szükséges dolgot előkészítsünk és mindenről tájékozottak legyünk. Így nyugodtan ülhetünk le a számítógép elé, amikor aktiválódik a jelentkezési felület (2023.04.24. 6:00).

 

Mielőtt elindulna a jelentkezés: mire lesz szükség?

Stabil internetkapcsolat.

A jelentkezéskor először majd a turnust kell bejelölni, aztán a gyerekek számát (1-4-gi). Ha az adott turnusra már nincs elég hely (vagy nincs hely), nem fogunk tudni több gyereket bejelölni (helyhiány esetén egyet sem). Fontos, egy turnushoz, ha több gyereket szeretnénk, csak egy szülő adatait kell kitöltenünk, de hozzáadhatunk több „elvitelre jogosult” személyt is. Tehát, ha unokatestvéreket vagy barátokat szeretnénk együtt egyszerre regisztrálni, akkor csak egyikük édesanyjának vagy édesapjának az adatai fognak kelleni a „szülő” szekcióba. Beszéljük meg, ki legyen az, aki esetleg a többiek nevében is jelentkezik! Egyben kell majd a gyerekek helyét kifizetni.

Kérjük, mindenki arra a turnusra jelentkezzen, amire valóban jönni akar!

Ha már tudjuk, a megadottak közül melyik turnusra és hány gyereket szeretnénk regisztrálni, a következőket kell előkészítenünk:

  • az adott turnusra regisztrálandó gyermek adatai: név, cím, TAJ-szám, esetleges betegségek, kötelező gyógyszerek, ételérzékenység (az összes gyermeké!)
  • ételérzékenység: döntsük el, kérünk-e étkezést! – A napi három étkezés alapjáraton a tábori csomag része, így lehetőleg csak valóban indokolt esetben hagyjuk el. Amennyiben gyermekünk valamely ételérzékenységben szenved, választhatjuk azt az opciót, hogy otthonról csomagolt ételt hozzon inkább magával. Az étterem csak a menüben megadott tételekkel tud az adott napon szolgálni. Amennyiben nem kérünk ebédet, a rendszer le fogja vonni a végösszegből az étkezések árát.
  • szükségünk lesz a szülők és gondviselők adataira is, valamint azt is tárgyaljuk meg otthon előzetesen, ki lesz jogosult a gyermeket elvinni a táborból a nap végén. A pedagógusok csak annak adják ki a gyermekeket, akikről tisztázott, hogy jogosultak az elvitelére.
  • póló méret: ha szeretnénk pólót kérni, itt kell megrendelnünk. Nagyon fontos, hogy PONTOSAN adjuk meg a kívánt póló méretet, mert az állatkert pontosan annyit rendel, ahány megrendelés érkezik. Így cserére nem lesz lehetőség. Mindenképpen tájékozódjunk a pólóméretről a mérettáblázatban, ha kell, mérjük le a gyermeket/gyermekeket, és igyekezzünk a legbiztosabban meghatározni, hogy a helyes pólóméretet rendeljük-e! Ha azt jelöltük be, hogy kérünk pólót, a program hozzá fogja adni a póló összegét a végösszeghez.

 

A tábori jelentkezés nyitóoldalának egy szövegrészletét elhoztuk ide is:

 

Kedves Szülők!

Néhány pontban megfogalmaztuk a regisztráció menetét. Kérjük, mielőtt elkezdenék gyermekük regisztrálását, figyelmesen olvassák el!

A táborba csak azok a gyerekek jelentkezhetnek, akik legalább az általános iskola első osztályát eredményesen elvégezték. A jelentkezéskor a gyermek minden fennálló betegségét, gyógyszerérzékenységét, fogyatékosságát, illetve viselkedési és egyéb egészségügyi (fizikai és mentális) problémáját a szervezők tudtára kell hozni és a nyilatkozaton feltüntetni. Amennyiben a szervezők számára egyértelművé válik bármelyik fenti feltétel eltitkolása, a szülőt értesítjük, akinek a gyermeket a táborból el kell vinnie. A gyermek a tábor további napjain sem vehet részt.

 

A regisztráció megkezdése előtt, kérjük, készítse elő gyermeke TAJ kártyáját. A regisztráció során, lehetőség van egymás után 4 gyermek regisztrációjára is, de csak ugyanarra a turnusra. Az első lapfülön töltse ki a gyermek/ek adatait. A második lapfülön a szülőre vonatkozó adatokat és a számlázási adatokat szükséges kitöltenie. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére.

  

Étkezés

A tábor során napi 3x étkezést biztosítunk a gyerekeknek. Amennyiben szeretné, hogy gyermeke itt étkezzen, abban az esetben a regisztráció során jelölje azt. Az étkezés ára: (még nem tudjuk megadni az árát)

 

Póló vásárlás

Amennyiben szeretne pólót vásárolni, az alábbi táblázat alapján jelölje be a méretet! A póló ára: 3000 Ft


Gyermek póló méretek:

Felnőtt póló méretek:

 

 

Fizetés

Az adatlap végén válassza ki fizetési lehetőséget! A számla kiegyenlítése két módon lehetséges. Bankkártyás fizetés: Az oldal egyből a simple pay fizető felületére irányítja, ahol elvégezheti a bankkártyás fizetést. Sikeres fizetés után a tábori jelentkezés megtörténik, Önnek nincs több teendője. SZÉP kártyás fizetés: Ezután kérjük SZÉP kártya szolgáltatója honlapján a tábor díját legyen kedves részünkre elutalni az " előlegfizetés" -címszóval. Kedvezményezett: Xantus János Állatkert. 9027 Győr Kiskút liget

otp mkb k&h

 

 Senki ne maradjon le!

A  link a jelentkezéshez a honlapunkon a zoo tábor fülön található tehát jövő hétfőtől (04.24.), a regisztráció 6:00-kor indul.

 

 

""Együtt van a Kőház, Faház

A zootábor megbabonáz."

 


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa