Augusztus utolsó péntekének estéje,  Állatkertek Éjszakájának immár hagyományos időpontja, ebben az esztendőben augusztus 28-ra esik. Ezen az estén az ország állatkertjei esti, illetve éjjeli nyitva tartással és egyedi programokkal az érdeklődőket.

Győrben, a Xantus János állatkertben meghosszabbított nyitva tartással (22 óráig) és izgalmas programokkal várjuk a látogatókat.

Ezen az estén, több izgalmas látványossággal kedveskedünk az érdeklődőknek. Látogatóink a „ ragadozók lakomáján” tudják figyelni, ahogy a ragadozóink természetes viselkedésük szerint elkapják a zsákmányukat. Emellett a KalandoZOO program keretein belül park többi lakójának vacsoráját is megtekinthetik  az érdeklődők.

Merészebb látogatóink bátorságpróbát tehetnek, ahol a Tapizoo-Láda kincsein kívül a „nem szeretem” állatokkal, kígyókkal és csótányokkal is találkozhatnak.

A gyerkőcöket éjszakai kalandjátékkal várjuk, akik ha leadják a célállomáson a kitöltött feladatlapot az édes jutalom sem marad el.

Látványetetések:

18.00 Apella

18.30 Zsiráf

19.00 Zoo Show- állatbemutató

20.00 Vidra

20.30 Tigris

21.00 Oroszlán

21.30 Vadkutya

 

TapiZoo 18 – 21:30:

Csontok,bátorság próba,találkozás a „nem szeretem” állatokkal, (kígyó, csótány, patkány…)teve simogatás

 

Éjszakai KalandoZoo: 18:00-21:00

Feladatlapos családi vetélkedő

 

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható. Elővételi jegyek válthatók a shop.zoogyor.com oldalon. Jegyek vársárlása a rendezvény ideje alatt is lehetséges 21-óráig.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

 


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa