Augusztus utolsó péntekének estéje, amely az Állatkertek Éjszakájának immár hagyományos időpontja, ebben az esztendőben augusztus 30. péntekre esik. Ezen az estén az ország állatkertjei várják esti, illetve éjjeli nyitva tartással és egyedi programokkal az érdeklődőket. A programot szervező állatkertek fontosnak tartják, hogy az ország minél több pontján részt vehessenek az emberek ezen a különleges eseményen, még több lehetőséget teremtve a nagyközönség és a természet találkozására.

Győrben augusztus 30-án meghosszabbított nyitva tartással 22 óráig várjuk a látogatókat. A hangulatos fáklyákkal megvilágított sétányokon izgalmas programokkal fogadunk mindenkit. Az Állatkertek Éjszakája külön programjai 16 óra után kezdődnek. Csak ezen az estén, izgalmas látványossággal kedveskedünk az érdeklődőknek. Meg tudják figyelni, ahogy a ragadozóink elkapják a zsákmányukat. A tigris családunk antilopokra vadászik, majd az oroszlánok is becserkészik az áldozatuk, a program zárásaként a vadkutya csapat is megtömheti a hasát.

Az érdeklődőket, különleges, a kollégáink által élőben közvetített látványetetésekkel is várjuk. Ahol többek között a csuklyás majmok, a tapír család, vidrák, zsiráfok és az örvös medvék etetését is megfigyelhetik, sőt néha a részeseivé is válhatnak.

Ebből az alkalomból, hangulatos, az éjszakai vadon hangulatát megidéző állatbemutatókkal is készülünk.

A hüllőház mellett több helyszínen, „bátorságpróbát” tehetnek az erre vállalkozó látogatók, ahol a Tapizoo-Láda kincsein kívül a „nem szeretem” állatokkal, hüllőkkel és csótányokkal is találkozhatnak.

Az egyes programok láthatósága a kifutók méretéből adódóan korlátozott, ezért köszönjük a megértésüket!

 

A győri állatkert, az ünnepi hosszú hétvégén is minden nap, változatlan nyitva tartással /10.00 órától 19.00 óráig/ és állandó programjaival várja látogatóit!

 

Töltsék velünk ezt a nyári hétvégét is!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa