Lassan vége a nyárnak, így az állatkerti programok az ősz érkezésével néhány változást is hoznak  magukkal.

Az izgalmas Kalandozoo és a látványos Zoo Show új ritmusban működik. Szeptember 1–től kizárólag hétvégén vehetnek részt kedves látogatóink.

Akik eddig még nem látták még bepótolhatják, nem maradtak le semmiről. A hétvégén érkező látogatóink bátran keressék „Arénánkat” a csimpánz kifutó mellett, ahol testközelből is találkozhatnak állatkertünk lakóival. Hazai és egzotikus fajok is bemutatkoznak egy látványos show keretében. Sztárjaink közül említünk néhányat: Petra a dromedár, Jamilla a kis kétpúpú teve, Bella a magyar tarka boci lány.

A hétvégék folyamán kettő show tekinthető meg az első délelőtt 11:00-kor a második délután 15:00-kor kezdődik.

A népszerű KalandoZoo, szeptemberben még minden hétvégén szinte egész napot kitöltő látványetetési programmal is kedveskedünk Önöknek. Jöjjön el, ha többre kíváncsi, vagy szeretne egy kicsit a kulisszák mögé látni, és sok érdekes információt megtudni az állatainkról. Szakavatott kollégánk segítségével járhatják be az állatkertet, ahol látványos etetésekkel kísérve hallhatnak meglepő történteket és sok érdekességet, az itt élő állatokról. Állomásaink közül említünk néhányat: tengerimalac vonat, tapír család tízóraija a dél-Amerika kifutóban, páviánok lakomája az Afrika kifutóban.

A hétvégék folyamán kettő kaland járatot indítunk, hogy senki se maradjon le róla. A délelőtti 10:20-kor, a délutáni 14:00-kor veszi kezdetét.

A programváltoztatás jogát fent tartjuk, a megadott időpontokhoz képest, 5-10 perces eltérések előfordulhatnak!

Rossz idő esetén a programok elmaradnak!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa