Örökbefogadói szülői értekezlet regisztráció– már csak egy nap

Már csak egy nap van hátra a regisztrációból az örökbefogadói napra.

 

Az örökbefogadó szülők számára az állatkert minden évben megrendezi a szülői értekezletet, amely lehetővé teszi számukra, hogy közelebbről is megismerhessék kis védenceiket. Ilyenkor különleges látványetetésekkel, VIP csoportvezetéssel, tréningekkel, lehetőség szerint állatsimogatással és a program végén egy kis állófogadással köszönjük meg az Örökbefogadó Szülők egész éves támogatását.

A szülői értekezletre a 2022 novembere óta regisztrált szülők már megkapták a meghívóikat. A programon mindenki egyénileg kerül egy csoportba aszerint, milyen állatot fogadott örökbe, így nagyon fontos, hogy mindenki, aki részt kíván venni a programon, regisztráljon a zoopedadgogia@zoogyor.com email címen. A regisztráció a mai napig (2023.11.15.), tehát szerda éjfélig lehetséges, a teljes csoportbeosztás csütörtökön elkészül, és a regisztrált szülők számára újabb levélben fogjuk elküldeni.

Az állatkerti séta pontban délben indul az állatkert Kőszínpadától, négy csoportban. Gyülekező: 11:30-kor a Kőszínpadnál. Kérjük a Tisztelt Szülőket, érkezéskor a főbejáratnál mondják be saját és kísérőjük nevét, illetve a pénztárnál szintén megtalálják majd a csoportbeosztást.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy amennyiben nem tudnak eljönni a nevelőszülők napjára, úgy nem áll módunkban egy későbbi időpontban, egyesével fogadni az örökbefogadókat, mivel erre nincs kapacitása az állatkert munkatársainak!

Várjuk a Kedves Örökbefogadó Szülőket! Találkozunk 19-én!

 

A hétvége programjai között legfiatalabb csimpánzunk, Nadin születésnapi bulija is szerepel. A csimpánz család szeme fénye betöltötte első életévét, így mostmár ő is örökbefogadható, jövő évben az ő nevelőszüleit is várjuk szeretettel az örökbefogadói napra.

A hétvégére programjainak részleteiért, kérjük, látogassanak el Facebook oldalunkra!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa