Október 31-én este meghosszabbított nyitva tartással, 21 óráig, ismét nagyra tárulnak a győri állatkert kapui.

 

Napközben az állatkert lakó sütőtökben tálalva fogyasztják el reggelijüket, ebédjüket vagy  vacsorájukat. A kalandozoo látványetetés programunk keretein belül sok érdekességet hallhatnak róluk látogatóink.

10:20 Tengerimalac-vonat

11:00 Vidra látványetetés

12:00 Mókusmajom látványetetés

13:00 Zsiráf látványetetés

14:30 Ormányos medve látványetetés

15:30 Apella látványetetés

16:30 Tigris látványetetés

17:00 Vadkutya látványetetés

 

Izgalmas játékkal készülünk a gyerekeknek:

Az állatvilág rejtélyes oldala

Mi a kriptozoológia? Olyan tudomány (vagy egyes vélemények szerint ál-tudomány), mely ismeretlen állatok felkutatásával foglalkozik. A kriptozoológusok bizonyítékokat gyűjtve próbálják bebizonyítani egy-egy lény létezését.

 16 órától „Legyél te a legügyesebb rém-detektív!”Kutasd fel hol lakik a Yeti, az állatkerti tóban vajon rejtőzik Loch Ness-i szörny? Vagy e olyan bátor , hogy bemerészkedj a Minotaurusz barlangjába?!

A bejáratnál Scooby Doo és társai várnak, a tőlük kapott térkép és rejtvény segítségével, figyelmesen és persze óvatosan járd be az állatkertet, kutasd fel, hol rejtőznek a titokzatos lények! Ha mindet megtaláltad megfejtheted a rejtvényt, A nyomozás mellé, egy kis édes jutalomban is részed lesz!

 

 Horror játszóház (Afrika vagon): A név magáért beszél, lépj be ha mersz! A vagon haladási iránya egyirányúsított!

Jeti barlangja (a zsiráfkifutó melletti alagút és környéke) : itt igazán fagyos a hangulat.  A világ leghíresebb kriptide a legendák szerint a Himalája lakója, kövesd nyomait , hogy rátalálj a barlangjára.

Loch Ness-i szörny (flamingótó) A mi kis Nessink hüllő társai közelségét keresi, ezért időről időre felbukkan a hüllőház előtti tóban. Ha szemfüles vagy megláthatod.

Drakula Hintó (kengurukifutó előtt) A rettegett vámpír, Drakula hintója a kengurukifutó előtti téren ideális fotós helyszín! Keresd a vámpírokat, akik közül egy a rejtvény negyedik sorát rejti!

Minotaurusz labirintus (Zoo Show aréna) Félig ember, félig bika- a görög mitológia rettenetes szörnyetege, a Minotaurusz vár téged labirintusában! Az Arénában elhelyezett labirintus középen található a rejtvény ötödik sorának megoldása. Ide eljutni azonban nem lesz könnyű!

Farkasember (tigris- és vidrakifutó környéke ) Elég bátor vagy együtt vonyítani a Holdra a vérszomjas farkasemberrel? Ha igen, a lény megmutatja Neked a rejtvény hatodik sorának megfejtését!

Entek (hangyászkfutó) A „faemberek”, az entek a Gyűrűk ura népszerű szereplői, de ezen kívül több más műben, mesében, mitológiában találkozhatunk velük. A hangyászkifutóban és a környékén található entek (F.Ent, L.Ent és B.Ent) közül az egyik rejti a rejtvény hetedik sorának megoldását. De vajon melyik?  

Chupacabra (muflonkifutó környéke) Hozzánk az UFO-szerű Chupacabra látogat el Halloween este, kellő borzongást biztosítva látogatóink számára. Ha elég gyors vagy, és kitudsz térni a szörny elől, a közeli kertben elrejtett világító üzenetből megtudhatod a rejtvény 8. sorának megfejtését!

Mongol halálféreg A legenda szerint Közép-Ázsiában őshonos, a homokban él, féregszerű lény, Teste akár a több méteres testhosszt is elérheti, és az emberre nézve is veszélyes lehet. Kutasd fel a lényt, rejtvény 9. sorának megoldását őrzi!

Kutatóállomás (szitatungák és zebrák melletti kis épület) A kriptozoológusnak felcsapott Scooby Doo-ék kutatóállomása, amely tipikus szörnyvadász-tanyaként fogadja a betérőket. A titokzatos kutatóállomás után térj át a szörnylaborba! Keresd a rejtvény utolsó sorának megoldását! Az épület egyirányúsított!

 

 18:00 Tűzzsonglőr bemutató

 

Az este folyamán borzongató dallamok zendülnek fel az állatkert színpadán. 19 órakor Rákász Gergely orgonaművész  kizárólag erre az estére készített előadásában. A zene hangulatát  „lidérces lézer show” fényesíti.

Öltözz melegen, hozz magaddal zseblámpát, ceruzát, és mindig nézz a lábad elé!

Kollégáinkkal minden esetben arra törekszünk, hogy a hozzánk érkező látogatók pozitív élményekkel elégedetten távozzanak. Ezért a korábbi évek tapasztalatai alapján az állatkert nyitva tartását egy órával meghosszabbítottuk, így október 31-én a park 10.00 órától 21.00 óráig tart nyitva, a jegypénztárak 20.00 órakor zárnak belépőjegy váltása és a belépés eddig lehetséges.

Az állatkerti látogatás bármely korosztály részére kellemes időtöltés. A halloween rendezvény díszletei között előfordulhatnak a pici gyermekek számára ijesztő elemek. Az egyes részek látogatását a szülők meglátására bízzuk. Korábbi halloween rendezvény képei itt megtekinthetők:

http://zoogyor.com/index.php/hu/rendezvenyek-galeria?5309

 

Látogatóink kellemes időtöltése mellett, vendégeink és kollégáink állataink egészségének védelme is rendkívül fontos számunkra, erre irányuló intézkedéseink a következők:

-kézfertőtlenítők kihelyezése

-fertőtlenítő hatású kézmosók elhelyezése a mosdókban

-illemhelyek óránként történő takarítása, fertőtlenítése

-kalandoZOO látványetetés programunk megtartásra kerülnek, a szükséges védőtávolság megtartásával.

- a kalandjáték folyamán kizárólag szabadtéri helyszíneket biztosítunk

-szabadtéri vendéglátóhelyek kinyitnak a szükséges intézkedések betartásával

Látogatásuk során alábbi szabályok betartásával, Önök is nagy mértékben hozzájárulnak mindannyiunk közös érdekéhez:

 

A már megszokott gyakorlat szerint, kérjük kerüljék más emberekkel a szociális érintkezést , tartsanak távolságot

Használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, vagy alaposan mossanak kezet.

A 241/2020. (V. 27.) Korm. rendelet a szabadtéri rendezvényekről hatálya nem terjed ki az állatkertekre, így látogatásunknál a szájmaszk viselését mindenki saját belátására bízzuk. Zárt terekben ( pl állatházak) kérjük viseljenek szájmaszkot. 

Jegypénztárunkban bankkártyás , SZÉP kártyás fizetés biztosítunk ( SZÉP kártya szabadidő alszámláját tudjuk elfogadni). A bejárat előtt jegyautomata üzemel, illetve belépőjegyüket online is megválthatják. Kérjük amennyiben lehetséges részesítsék a fent felsorolt vásárlási formákat előnyben.

Jegyek elővételben online shop.zoogyor.com és az állatkert jegypénztárában már vásárolhatók!

Az elővételi jeggyel érkező látogatóink egy külön bejáraton léphetnek be, elkerülve ezzel az esetleges jegypénztári sorban állást.

A pénztárban: minden nap, nyitvatartási időben (hétvégén is). Az elővételi jegy a jegyvásárlástól számított dátumtól 1 évig használható fel , egyszeri belépésre.

Természetesen a jegyek váltása folyamatosan lehetséges a rendezvény napján is 20.00 óráig! 

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Látogasson el hozzánk és legyen részese, az állatkerti éjszaka kalandjainak, és a Halloween rejtélyeinek!

Látogatásuk során az alábbi parkolókat tudják igénybe venni:

1 állatkerti parkoló - állatkert főbejárata előtt

2 körforgalom túloldalán Audi aréna irányába

3 állatkerti parkoló - állatkert régi főbejáratánál

4 állatkert mögötti területen található parkolóhelyek egészen az Audi arénáig

 


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa