ÁLLATI ALKALMAZÁSOK címmel a mai napon /02.23/, a napiapp.hu blog cikkéből áttekintést kaphatunk a hazai állatkertek applikációiról.

A cikk szerint: „Manapság nem sok vetülete van a napi életnek, amivel kapcsolatban ne jelennének meg alkalmazások. Nincsenek ezzel másképp az állatkertek és vadasparkok sem.” „Régen elmentünk az állatkertbe, ha nyitva volt, megnéztük az állatokat, elolvastuk a kifüggesztett infókat az éppen megtekintett jószágról, ha volt nálunk fotómasina, ellőttünk néhány képet, aztán mentünk haza. Manapság bár mindezt ugyanúgy megtehetjük, egy mobilos applikáció azért sok mindenben segítségünkre lehet..”

A győri Xantus János Állatkert hivatalos mobilalkalmazása segítségével még izgalmasabbá válhat az állatkerti barangolás. Interaktív térképes navigáció segít az állatok kifutói közti eligazodásban, ahol egy-egy állat képére rányomva sok érdekes információhoz juthat a látogató.

A felhasználók így nem csupán az adott fajok életmódját ismerhetik meg, illetve képeket videókat nézhetnek meg, hanem „támogatom” menüben egy-egy SMS-sel járulhatunk hozzá az állatkert lakóinak napi etetéséhez, itatásához, vagy orvosi ellátásához. Az adományozók nagylelkűségét egy automatikus Facebook poszttal köszönjük meg, melyet az állatkert falára írunk ki - hozzájárulás esetén névvel együtt.

A mobilalkalmazáson keresztül időnként speciális üzeneteket is küldünk látogatóinknak, így biztosan nem maradnak le egyetlen izgalmas állatkerti programról vagy eseményről sem. A játékok menüpontból néhány kifejezetten gyermekeknek szóló izgalmas állatkerti játék tölthető le.

 

Alkalmazásunk letölthető az ismert „áruházakban”, már IOS-re is.

 

Akit érdekelnek a cikk részletei, az alábbi linkeken megtalálhatja:

http://napiapp.blog.hu/

http://index.hu/index2/#bloghu/napiapp/2017/02/20/allati_alkalmazasok


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa