Október 31-én este ismét nagyra tárulnak az állatkert kapui. Ha beléptek a rémes kapun, vár benneteket a szellemekkel őrzött sírkert, Óriás Banya Pók és ivadékai. Az utakat világító töklámpások és mécsesek jelölik, ahol sok érdekes játékkal várjuk bátor kicsi és nagy látogatóinkat egyaránt.

A programok 16.00 órától kezdődnek: először az állatkert néhány lakójának vacsoráját tekinthetik meg az érdeklődők, majd az ügyesek felfedezhetik a pókpalotát, megismerhetik az elhagyott ház rejtelmeit, tolhatják a csont-talicskát, elcsenhetik Óriás Banyapókunk csemetéit és sok-sok más izgalmas kaland is vár még 19:30-ig mindenkit.

17 órától Drakula gróf hintója is az állatkertbe látogat, a merészebbek vele és szép hölgyével találkozhatnak. Továbbá boszorkányok, szellemek és az éjszaka többi teremtménye izgalmas és kalandos játékkal várja az érdeklődőket: minden feladatot teljesítő gyerekeket édes apróságokkal jutalmazzuk. Az állomások bármely sorrendben teljesíthetők.

18:00 és 19:30-kor "Lidércnyomás" síron túli fények a kőszínpadon (lézer show)
19 órakor az állatkert kőszínpadán tűzzsonglőrök műsora pezsdíti fel a feladatok közt megpihenőket.

Öltözz melegen, hozz magaddal zseblámpát és mindig nézz a lábad elé! Jegyek elővételben már válthatók az állatkert jegypénztárában minden nap (hétvégén is) 10-17:00-ig. Az elővételi jeggyel érkezők külön bejáraton jöhetnek be, elkerülve a jegypénztári sorban állást. A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

Ezen a napon az állatkert 10.00-20:00 - ig tart nyitva. A jegypénztár 19:00 bezár, ezután jegyek váltására nincs lehetőség. Látogasson el hozzánk és legyen részese, az állatkerti szellemes éjszaka kalandjainak, és a halloween borzongásnak!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa