Május 30-án vasárnap az győri állatkertben gyermekeké a főszerep!

Erre az alkalomra egész napos programokkal készülünk kicsiknek és nagyoknak.

KalandoZOO programunkban nap folyamán a látogatók az állatkert több lakójának etetését figyelhetik meg. Az orrmányos medvék, törpe vidrák, mókusmajmok etetése mellett, a nemrég érkezett fekete-fehér, frakkos kis lakók, a  22 tagú pápaszemes pingvincsapat lakomájának is szemtanúi lehetnek.

A nap folyamán kétszer állatbemutató, az állatkert néhány lakójával találkozhatnak közelebbről az érdeklődők. Többek között színre lép Csilla a dromedár, Barnus a láma, Dumás és Rio az arapapagájok, Lili és a Lola a kakaduk.

Hordólovaglás, gólyaláb és csigafutam! A gyerekeknek lehetőségük lesz hagyományos, népi fajátékokkal játszani és kézműveskedni is.

Ezen a napon a gyerekeket jégkrémmel az apukákat hideg sörrel ajándékozzuk meg!

 

10:00 – 17:00 Hagyományos népi fajátékok szabad használata- csigafutam, békaugrató. hordólovaglás, óriástalp, célbadobó, (főbejárat és játszótér között)

10:00 – 18:00 Jégkrém és sör a főbejáratnál

10:20 Tengerimalac vonat

11:00 – 15:00 Kézműves foglalkozás ( játszótér mellett) 

11:00 Zoo-Show állatbemutató

11:00- 13:00 rendőrautó

12:00 Pingvin látványetetés

13:00 Zsiráf látványetetés

14:00 Gibbon látványetetés

15:00 Zoo-Show állatbemutató

16:00 Pingvin látványetetés

17:00 Mókusmajom látványetetés

17:30 Tengerimalac vonat

18:00 Apella látványetetés

 

 

 

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

Jegypénztárunkban bankkártyás , SZÉP kártyás fizetés biztosítunk( az idén bevezetett szabály alapján a SZÉP kártya mindhárom alszámlájával lehetséges belépőjegyet váltani). A bejárat előtt jegyautomata üzemel, illetve belépőjegyüket online is megválthatják. Kérjük amennyiben lehetséges részesítsék a fent felsorolt vásárlási formákat előnyben.

 

Az állatkerti látogatás védettségi igazolványhoz vagy az ehhez szükséges mobilapplikációhoz kötött.

http://zoogyor.com/index.php/hu/hirek/713-vedettsegi-igazolvany-mobilapplikacioval

 

Állatkerti látogatásuk előtt minden esetben olvassák el az alábbiakat:

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 194/2021 (IV.26.) Korm. rendelet értelmében :

-az állatkertek egyelőre védettségi igazolvánnyal látogathatók a 18 év feletti korosztálynak. (18 év alatt az igazolvány nem kötelező.)

-belépéskor a szolgáltatónak kell ellenőrizni az igazolvány meglétét .A védettségi igazolvány személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt érvényes.  Ezúton kérjük, hogy állatkerti látogatásuknál már a bejáratnál készítsék elő védettségi igazolványukat vagy a mobil applikációt és személyi igazolványukat a beléptetés gördülékennyé tétele érdekében.

-a koronavírus ellen védett személyek és felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára a maszkviselés nem kötelező. A zárt állatházakban, állatsimogatóban és az állatbemutató területén kérjük viseljenek szájmaszkot.

Kérjük Önöket, ne vitassák munkatársainkon keresztül a rendeletet, mert ők csak a munkájukat végzik. A törvényeket és a jogszabályokat mindenkinek kötelessége betartani. Amennyiben a rendelet hatályait a szolgáltató megszegi, akár 1 évre is bezárható.

Megértésüket köszönjük!

Látogatásuk során alábbi szabályok betartásával, Önök is nagy mértékben hozzájárulnak mindannyiunk biztonságához:

A már megszokott gyakorlat szerint, kérjük kerüljék más emberekkel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – tartsanak távolságot.

Használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, vagy alaposan mossanak kezet.

Látogatásukhoz kellemes időtöltést kívánunk!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa