„HorroroZoo” borzongató éjszakai kalandtúra

Október 31-én este meghosszabbított nyitva tartással, 21 óráig, ismét nagyra tárulnak az állatkert kapui. Azt a bátor látgatót, aki belép a rémséges kapuk alatt, a„Horrorozó” izgalmas élménye várja, ahol besétálhat és rémüldözhet ismert horrorisztikus helyszíneken: Várnak a „ZooFűrész – ZooSikoly – Zombi expressz – ZooKör – A kripta állomás, Drakula gróf, a zombik és az éjszaka borzasztó teremtményei”!

Új izgalmas játékkal is készülünk a gyerekeknek: „Legyél te a legügyesebb rém-rejtvényfejtő!”

A bejáratnál kapott térkép segítségével, figyelmesen és persze óvatosan járd be az állatkertet, a horror helyszíneken rejtőznek a rém-keresztrejtvény sorai, írd be őket a megfelelő, számozott sorba, majd olvasd össze a megfejtést! Ha elviszed a jól kitöltött keresztrejtvényt a célállomásra, a nyomozás mellé, egy kis édes jutalomban is részed lesz!

Hozz magaddal tollat vagy ceruzát a nyomozáshoz, de az okos telefon is jó lesz jegyzetelni!

Fantasztikus bemutatókkal is készülünk erre a különleges éjszakára: A látványetetések mellett, izgalmas kutyás bemutató, lélegzetelállító tűzzsonglőr előadás, és két „lidérces lézer show” is fényesíti majd az estét.

Öltözz melegen, hozz magaddal zseblámpát, ceruzát, és mindig nézz a lábad elé!

Kollégáinkkal minden esetben arra törekszünk, hogy a hozzánk érkező látogatók pozitív élményekkel elégedetten távozzanak. Ezért a korábbi évek tapasztalatai alapján az állatkert nyitva tartását egy órával meghosszabbítottuk, így október 31-én a park 10.00 órától 21.00 óráig tart nyitva, a jegypénztárak 20.00 órakor zárnak belépőjegy váltása és a belépés eddig lehetséges.

 

Jegyek elővételben online /www.shop.zoogyor.com/ és az állatkert jegypénztárában már vásárolhatóak!

A pénztárban: minden nap, nyitvatartási időben (hétvégén is).

A megvásárolt jegyek 1-évig, egyszeri belépésre érvényesek.

Természetesen a jegyek váltása folyamatosan lehetséges a rendezvény napján is 20.00 óráig!

 

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Látogasson el hozzánk és legyen részese, az állatkerti éjszaka „horrorisztikus” kalandjainak, és a Halloween borzongásnak!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa