Húsvéti Ünnepek az állatkertben

Szeretettel várjuk látogatóinkat a tavaszi szünetben és a Húsvéti ünnepek alatt! Sok-sok vidám és különleges programmal készülünk az idén is.

 

Hétfőn egész nap, közös húsvéti Tojásfa díszítés!

 Segíts, hogy nekünk legyen a legszebb tojásfánk az idén!

Hozz magaddal egy felakasztható, szép tojás díszt, az is jó, ha otthon te magad készíted el!

Pénteken és szombaton, a jegypénztárban adhatod le!

Hétfőn add oda GolfoZoo játéknál kollégánknak, hogy állatkertünknek legyen a legszebb húsvéti tojásfája!

 

Köszönjük a legelső Zoo Tojásokat:

Albert Patríciának - Albert Andrásnak - Békési Ákosnak

 

 

Nyúl-város /a tavaszi szünet ideje alatt /

A tavaszi szünet tiszteletére, már csütörtökön /04.18/ megnyitja kapuit és egészen húsvét utáni keddig nyitva tart a Nyúlváros, ahol pihe-puha nyuszik népesítik be kis faházunkat. A megyeszékhely nevezetességeit bemutató „makett város lakóit" minden kedves látogatónk megcsodálhatja, és az ott élő különböző nyúlfajtákat is megismerhetik.

Zoo Show  / tavaszi szünetben, minden nap/

11.00 órakor és 15.00 órakor, fantasztikus új produkcióval, különleges állatbemutatóval kápráztatjuk el a húsvéti ünnepek alatt látogatóinkat. Cuki állat-sztárokkal és sok-sok meglepetéssel!

Húsvét Hétfő

Családi ünnep az állatkertben /2019.04.22./

A hagyományokhoz híven az idei Húsvét hétfőn is színes programokkal várjuk az érdeklődőket. Állatsimogató és színes programok várják a látogatóinkat, ahol a gyerekek, különböző ügyességi játékokban tehetik próbára magukat. Az állatkertben kalandozva több állomás várja a játékos kedvűeket, melyek teljesítésével egyre gyűlnek majd a vidám tavaszi élmények.

Megéri kiállni a próbákat, megfejteni a rejtvényt, hisz a játék öröme mellett a jutalom sem marad el. Ilyen megálló lesz:

Tojásfa díszítés - MiniGolfoZoo – TapiZOO – Tojáskirakó - Nyuszi-etető

 10. 20 és 17.30 órakor,tengerimalac vonatunk menetrend szerint elindul ,kérjük, a vágány mellett vigyázzanak! Az időjárásra érzékeny „szerelvények”, csak jó idő esetén közlekednek, megértésüket köszönjük!

Zoo Show! 11.00 órakor és 15.00 órakor,

fantasztikus új produkcióval, különleges állatbemutatóval kápráztatjuk el ezen a napon is látogatóinkat. Cuki állat-sztárokkal és sok-sok meglepetéssel! Az állatkertünk nem szeretné, hogy bárki is „elhervadjon”, ezért a húsvéti locsolás sem maradhat el, ezért a show végén, a hölgyeké lesz majd a főszerep! A rossz időjárás miatt, bemutatónk elmaradhat!

Tojás keresésre csábít minket az idén a Húsvéti Nyuszi ! Betűkkel díszített színes tojásai különleges helyeken lapulnak, aki nyitott szemmel jár az állatkertben, felfedezheti mindet. Érdemes szemfülesnek lenni és mind a 9-et „lefülelni”, mivel ajándékot kap, aki a tojásokon lévő betűkben elrejtett állati tulajdonságot megfejti és a kérdőívet is leadja a célállomáson. Kérjük a tojásokat hagyják a helyükön, csak a rajta lévő betűt írják le!

Kézműves asztalunkon különleges díszek készülnek, hinta nyuszi és orrszarvú művészeti galéria.

KalandoZoo programunk keretében, a nap folyamán, egy csokor látványetetést is megtekinthetnek az érdeklődők:

10.30 – Jaguár 11.30– Gyűrűsfarkú maki 12.00 – Vidra    12.30 – Mókus majom 13.00– Zsiráf 14.00– Gibbon 14.30– Tapír   15.30– Ormányos medve   16.00- Apella

 

Húsvét hétfőn egész napos tréfás programokkal és mókás kalandokkal mindenkit szeretettel vár a győri az állatkert.

A rendezvény az állatkert aktuális jegyáraival látogatható!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! A rossz időjárás miatt, bemutatóink elmaradhatnak!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa