„Zoo Show” Állatbemutató a Xantus János Állatkertben

Fantasztikus produkcióval, különleges állatbemutatóval kápráztatja el látogatóit újra az állatkert.

Aki megváltotta belépőjegyét, bátran keresse „Arénánkat” a csimpánzkifutó mellett, ahol testközelből is találkozhatnak állatkertünk lakóival. Hazai és egzotikus fajok is bemutatkoznak egy látványos show keretében. Nálunk, délelőtt és délután is ugyanazt a bemutatót láthatják az érdeklődők.

Minden hétvégén és ünnepnapokon várjuk látogatóinkat, 11.00 és 15.00 órai kezdettel!

Első bemutatónk 2018. március 15-én lesz látható.

A szeszélyes tavaszi időjárás miatt, rossz idő esetén a bemutatókat nem tudjuk megtartani, ezért megértésüket kérjük.

A kíváncsi látogatót már az Aréna bejáratánál pálmafák és szafari hangulat fogadja. Belépve, a tágas, emelt padsorok nyújtanak kényelmes rálátást a műsor minden elemére. A zene elindul, fokozódik az izgalom, amikor trénereink a színre lépnek. A bemutatóval szeretnénk megismertetni Önökkel az állatkert lakóit, mert mindegyikük külön egyéniség, mint például Lola a rózsás kakadu akiket tollas majomnak is neveznek, mivel mókás, kíváncsi madarak. Nagyon ragaszkodó és intelligens, nem csak egy emberhez kötődik, hanem az egész családhoz – számára ez jelenti a csapatát. Láthatják még színpompás ara papagájunkat Zarát is. Lesz itt szamárfül és „malackodás” vad és házi formában is!

Sztárjaink közül említünk még néhányat: Petra a dromedár, Hassan és Jamilla a két kis kétpúpú teve, Halimsah és Mirjam a két láma csikó. Bemutatkozik az egyik kedvenc hüllőnk a királypiton. Szabi a szamár is tanult már néhány új trükköt.

A két trénerünk bemutatója, látványos és vidám kikapcsolódást biztosít az egész családnak. Majd a show után minden kedves nézőnknek lehetősége van a felmerülő kérdések feltevésére. De minden részletet azért nem árulunk el, jöjjenek, és csodálják meg a saját szemükkel!

Show Time! Nálunk mindenre fény derül!

A tengerimalacaink is készülnek már a jó időre! Hamarosan elindulhat a vonatunk!

Figyeljék honlapunkat, hamarosan felkerül a "tengerimalacvonat menetrend".