Romantikus hangulat az állatkertben

 

Szeretettel várunk minden romantikára vágyó látogatót, Valentin napon is! Ha különleges randi helyszínt szeretnétek, vagy csak egy kellemeset sétálni a választottatokkal a természetben, mindig jó választás az állatkert!

Idén, kedves meglepetéssel készülünk, a hozzánk ellátogató szerelmeseknek, és minden, a szeretetet ünneplő látogatónknak. Tartsanak velünk a boldogság ösvényén, kalandozzunk együtt a „szerelmes” állatok világában. Szakavatott kollégánk vezetésével járják be az állatkertet, ahol meglepő történeteket és sok érdekességet is hallhatnak, az itt élő állatokról. Megismerhetik, ők hogyan választanak párt maguknak, kitartanak-e a párjuk mellett, milyen a társas életük. Mennyire jó anyukák, vagy apukák.

Február 14-én, 14.00 órakor, a jegypénztártól indul „Romantikus KalandoZoo” programunk. Ide várjuk a kalandorokat. A séta nagyjából egy órás, melynek a végén egy kis meglepetéssel is kedveskedünk a résztvevőknek. A kellemes hangulat érdekében, a csoport létszáma maximum 30 fő lehet.

Jöjjenek el, „romantikázzunk együtt”!

 


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa