Lassan itt a karácsony, a szenteste, és az ajándékbontogatások ideje. Az állatkertben lakók sem maradhatnak ki az ajándékozásból.

2017. december 20-án, szerdán délelőtt 11 órától több állatunk is ajándékot bontogathat.

A győri állatkert lakói is ajándékot kapnak, persze mindenki a szája íze szerint és méretéhez igazítva.  A kifutók életébe egy kis karácsonyi izgalmat és játékot csempészünk, így mindenki díszcsomagolással, dobozban kapja meg az ajándékát. Az állatok között lesznek a mókás gibbonok és a kíváncsi csimpánz csapatunk is, akik minden alkalommal vidám perceket szereznek nekünk, majd az okos apelláink is, akik nagyon ügyesen oldják meg az apró dobozok kicsomagolásának nehézségeit. Ragadozónk közül az örvös medvék, az oroszlán, és a tigriscsalád is karácsonyi meglepetésben részesül.

A nap folyamán először 11 órakor, a tigrisek örülhetnek a korai karácsonynak, utánunk a fehér oroszlán is „csomagolhat”. Délben a mókás gibbonok kapják meg az ajándékukat, 12 órakor várja majd őket a két kis csomag a kifutóban. Reméljük, örömmel fedezi fel benne az elrejtett finomságokat. Az örvös medvék és a csimpánz és a gibbon csapatunk sem marad ki a jóból, mindegyikük örömmel birkózhat meg, a meglepetések kiszabadításával.

 

Az ajándékbontások időpontja: December 20. /szerda/:

11.00 óra – Tigris család

12.00 óra - Gibbonok

12.30 óra - Oroszlán

13.00 óra – Apellák

13.30 óra – Örvös medvék

14.00 óra - Csimpánz csapat

 

Jöjjön el, és nézze meg Ön is, hogyan bontják ki ajándékaikat az állatkert lakói!

A győri állatkert munkatársai és lakói, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánnak!