Állatkertek Éjszakája a Xantus János Állatkertben

2017.08.25. /péntek/

 

Augusztus utolsó péntekének estéje, amely az Állatkertek Éjszakájának immár hagyományos időpontja, ebben az esztendőben augusztus 25-ére esik. Ezen az estén az ország tizenkét településén tizenkét bemutatóhely várja esti, illetve éjjeli nyitva tartással és egyedi programokkal az érdeklődőket.

A programot szervező intézmények fontosnak tartják, hogy az ország minél több pontján részt vehessenek az emberek ezen a különleges eseményen, még több lehetőséget teremtve a nagyközönség és a természet találkozására.

Győrben, a Xantus János állatkertben augusztus 25-én meghosszabbított nyitva tartással 22 óráig várjuk a látogatókat. A hangulatos fáklyákkal megvilágított sétányokon izgalmas programokkal várunk mindenkit. Az Állatkertek Éjszakája külön programjai 16 óra után kezdődnek.

Csak ezen az estén, izgalmas látványossággal kedveskedünk az érdeklődőknek. Meg tudják figyelni, ahogy a ragadozóink természetes viselkedésük szerint elkapják a zsákmányukat. A tigris családunk antilopokra vadászik, majd az oroszlán is fára mászva becserkészi az áldozatát.

A látogatóinkat, különleges, a kollégáink által élőben közvetített látványetetésekkel is várjuk. Ahol többek között a csuklyás majmok, a tapír család és az örvös medvék etetését is megfigyelhetik, sőt részeseivé is válhatnak. A nap folyamán testközelből is meg lehet ismerkedni a kertben körbevezetett Zoo Show sztárjaival.

Ebből az alkalomból, hangulatos, az éjszakai vadon hangulatát megidéző állatbemutatókkal is készülünk.

Visszatér a nagy sikerű malac futam! Ahol az állatkert törpemalacai egy futóversenyen mérik össze gyorsaságukat és kitartásukat. Lássuk ki a lesz a bajnok! A móka és az izgalom garantált!

A hüllőház mellett bátorságpróbát tehetnek az erre vállalkozó látogatók, ahol a Tapizoo-Láda kincsein kívül a „nem szeretem” állatokkal, kígyókkal és csótányokkal is találkozhatnak.

További információkért és a részletes programokért, kérjük figyelje honlapunkat.

 

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa